MASKU

ImageMASKU" width="1200" height="614" />

KONEESI ARVOISTA VASTUULLISTA HUOLENPITOA

Koneesi ansaitsee arvoisensa huollon ja asiantuntevan palvelun. Meillä huolto on koneesi huolenpitoa; huolellinen ja asiantuntevan korjaajan tekemä työ ehkäisee vakavia konerikkoja ja yllätyksellistä seisonta-aikaa. Koneen hajotessa huolellinen vianhaku, varaosien nopea toimitus, asiakkaan tiedottaminen työn vaiheista sekä osaava korjaustyö ovat osaamisemme ydintä. Meille on tärkeää, että koneesi toimii moitteetta, on sinun työhösi varusteltu ja palvelee liiketoimintaasi luotettavasti.

Image

OSAAMINEN

Henkilöstöllämme on useiden vuosien kokemus maanrakennuksen ja maatalouden työkoneiden korjaustyöstä.

Meiltä löytyy osaamista ja sitkeyttä vaativiin sähkö- ja hydrauliikan töihin sekä vankkaa mekaanisen korjauksen taitoa.

 Maskun korjaamossa on maanrakentamisen ja rakentamisen työkoneiden sekä varustelun osaamista eniten. Loimaalla on vankka kokemus erityisesti Agcon merkeissä (Valtran, Fendtin ja Sampo Rosenlew).

Merkkikohtaiset koulutukset sekä hyvät yhteydet konevalmistajiin takaavat, että meillä on hallussamme uusin tieto ja osaaminen uusimmista malleista.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää miten pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

Image

TYÖVÄLINEET

Maskun ja Loimaan korjaamot ovat kaikki noin 800 neliön korjaamoja, joissa on varusteltujen korjaamotilojen lisäksi myymälätilaa ja varastotilaa. Vahdolla meillä on pienempi korjaamo, joka palvelee alueen asiakkaita tarvittaessa.

Korjaamoissamme on hyvät työvälineet ja tarvittavat merkkikohtaiset erikoistyökalut sekä diagnostiikkatyökalut, joilla työt etenevät sujuvasti. Esimerkiksi telaprässillä kaivinkoneen telojen vaihto onnistuu turvallisesti.

Raskaita nostoja tai siirtoja vaativia töitä pystymme tekemään korjaamoissamme pylväs-/siltanostureilla tai trukkinostureilla.

Kenttähuollon ajoneuvot ovat hyvin varustellut ja pystyvät palvelemaan joustavasti koko Etelä-Suomen alueella.

Image

TUOTTEET JA VARUSTELU

Kaikkiin toimipisteisiimme varaosien saatavuus on nopeaa, useimmiten saat osan 1-2 päivässä.

Maskun ja Loimaan myymälöistä löytyy hyvä valikoima merkkisuodattimia, voiteluaineita sekä kysytyimpiä varaosia.
Kaikissa toimipisteissämme on Hydroscand -letkupalvelu ja teemme letkuasennelmat myös kentällä.

Myymme myös paljon muita oheistuotteita.

Olemme varustaneet useita erilaisia työkoneita: työvalot (Tyri) ja valoraudat, lokasuojat (Parloc), tiltit, kamerat, lisälämmittimet (Webasto ja Epersbächer), hydrauliikkajärjestelmät, kahvat ja ohjainjärjestelmät (mm. Parker) ovat esimerkkejä tekemistämme töistä.

LISÄÄ MAKSUAIKAA HUOLTOIHIN JA KORJAUKSIIN?

Tarjoamme yhteistyössä OP yritypankki Oyj:n kanssa joustavan maksutavan, jonka avulla voit maksaa huolto-, korjaus- tai varaosalaskusi useammassa erässä.

OP Pienlaiterahoitus on vakuudeton kertaluotto yritykselle. Teemme sähköisen luottohakemuksen puolestasi, ja luottopäätöksen saat nopeasti. Rahoituksen määrä voi olla 1000 – 20 000 euroa, takaisinmaksuaika kk -erissä 1-5 vuotta. Ei käsirahaa, ja omistusoikeus siirtyy heti. (Korko Euribor 365/12 kk + 6,75 %, laskutuspalkkio 8 €/kk, luoton perustamismaksu 150 €.)

Tutustu OP pienlaiterahoituksen esitteeseen tästä, tai kysyy lisää meiltä toimisto@atula.fi tai 0400-183207.

Image
Image
Image
Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan Atulan yleisiin palvelumyynnin ehtoihin, tarkistamaan Atula Huoltopalveluiden rekisteriselosteen, sekä tekemään rekisteritietojen tarkistuspyynnön.