AVOIMET TYÖPAIKAT

ASENTAJA MERKKIKORJAAMOON HUITTISIIN

Atula Huoltopalvelut Oy on merkkikorjaamo seuraaville työkonemerkeille:

Valtra, Fendt, Sampo Rosenlew, Komatsu, JCB, Case, Japa, Kesla ja Engcon.

Huollamme, korjaamme, hoidamme takuuasiat, myymme varaosat. ja koneiden lisälaitteita. Toimipisteemme sijaitsevat Huittisissa, Loimaalla, Maskussa ja Vahdolla.


Haemme korjaamollemme Huittisiin vakituiseen työsuhteeseen


ASENTAJAA


huoltamaan ja korjaamaan Huittisten pisteessä edustuksessamme olevia merkkejä: Valtra, Fendt, Sampo Rosenlew ja Komatsu.


Työhön kuuluu monipuolisesti perushuoltotyötä ja mekaanista korjausta, mutta myös vaativampia tehtäviä hydrauliikan ja sähköjen vianhakua ja korjausta. Palvelemme sekä korjaamolla että kentällä, joten työssä yhdistyy sekä tiimityö että itsenäinen työ asiakkaiden luona.


Otamme huomioon kokemuksesi ja osaamisesi – jos olet vihreämpi, autamme sinua onnistumaan ja voimme räätälöidä koulutuspolkua tähän työhön. Jos olet jo alalla kokeneempi, voit hoitaa projekteja itsenäisemmin ja ottaa vastuuta vaativasta vianhausta. Näistä syistä toivomme sinulta palkkatoivetta hakemukseen.


Merkkikoulutuksia järjestämme kumppaniemme kanssa säännöllisesti.


Toivomme, että sinulla on teknistä osaamista koneista (sähköt, hydrauliikka jne.) koulutuksen tai kokemuksen kautta. Perus atk taidot ovat myös hyödyksi.


Työajat pääasiassa klo 8-16 välillä arkisin (vkotyömäärä 37,5 h/vko). Noudatamme Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan TES:a.


Tarjoamme monipuolisen työn mukavassa ja erittäin motivoituneessa tiimissä, alan johtavien konemerkkien parissa! Tämä paikka voisi olla sinun! Ota rohkeasti yhteyttä tai laita vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian sanna.haukila@atula.fi osoitteeseen.


Lisätietoja paikasta 0400 183 207. 

ASENTAJA MERKKIKORJAAMOON MASKUUN
Atula Huoltopalvelut Oy on merkkikorjaamo seuraaville työkonemerkeille: 

Valtra, Fendt, Sampo Rosenlew, Komatsu, JCB, Case, Japa, Kesla ja Engcon. 

Huollamme, korjaamme, hoidamme takuuasiat, myymme varaosat. ja koneiden lisälaitteita. Toimipisteemme sijaitsevat Maskussa, Vahdolla, Loimaalla ja Huittisissa. 

Haemme korjaamollemme Maskuun vakituiseen työsuhteeseen 

ASENTAJAA 

huoltamaan ja korjaamaan Maskun pisteessä edustuksessamme olevia merkkejä: Komatsu, JCB, Case. 

Työhön kuuluu monipuolisesti perushuoltotyötä, mekaanista korjausta ja hitsaustyötä, mutta myös vaativampia tehtäviä hydrauliikan ja sähköjen vianhakua ja korjausta. Palvelemme sekä korjaamolla että kentällä, joten työssä yhdistyy sekä tiimityö että itsenäinen työ asiakkaiden luona. 

Otamme huomioon kokemuksesi ja osaamisesi - jos olet vihreämpi, autamme sinua onnistumaan ja voimme räätälöidä koulutuspolkua tähän työhön. Jos olet jo alalla kokeneempi, voit hoitaa projekteja itsenäisemmin ja ottaa vastuuta vaativasta vianhausta. Näistä syistä toivomme sinulta palkkatoivetta hakemukseen. 

Merkkikoulutuksia järjestämme kumppaniemme kanssa säännöllisesti. Meillä on siistit korjaamotilat ja huoltoautot, ja haluamme kehittää korjaamojamme ajatellen sekä asiakkaitamme että työntekijöitämme. 

Toivomme, että sinulla on teknistä osaamista koneista (sähköt, hydrauliikka jne.) koulutuksen tai kokemuksen kautta. Perus atk taidot ovat myös hyödyksi. 

Työajat pääasiassa klo 8-16 välillä arkisin (vkotyömäärä 37,5 h/vko). Noudatamme Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan TES:a. 

Tarjoamme monipuolisen työn mukavassa ja erittäin motivoituneessa tiimissä, alan johtavien konemerkkien parissa! Tämä paikka voisi olla sinun! 

Ota rohkeasti yhteyttä tai laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sanna.haukila@atula.fi osoitteeseen 2.4.2023 mennessä. Järjestämme haastatteluja jo ennen hakuajan umpeutumista, joten ota yhteyttä heti. 

Lisätietoja 0400 183 207.
VARAOSAMYYJÄ MERKKIKORJAAMOON MASKUUN
Atula Huoltopalvelut Oy on merkkikorjaamo seuraaville merkeille: Valtra, Fendt, Sampo Rosenlew, Komatsu, JCB, Case, Japa, Kesla ja Engcon. Huollamme, korjaamme ja hoidamme takuuasiat edustamiimme merkkeihin. Myymälöissämme myymme varaosat, hydrauliasennelmat sekä muita työkoneasiakkaitamme palvelevia tuotteita. Toimipisteemme sijaitsevat Maskussa, Vahdolla, Loimaalla ja Huittisissa. 

Haemme Maskun toimipisteelle vakituiseen työsuhteeseen 

VARAOSAMYYJÄÄ 

myymään edustamiemme merkkien varaosat sekä muita tuotteitamme. Työhösi kuuluu asiakkaiden palveleminen ja myyntityö, sekä siihen liittyvät tehtävät varaosien ostosta, hyllytyksestä, kirjauksista lähtien. 

Vastaat myymälän esillepanosta ja siisteydestä. Yhdessä muiden myymälöiden varaosamyyjien kanssa pääset mukaan markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. 

Yhteistyössä korjaamon työnjohtajan kanssa mahdollistat sen, että asentajien työt etenevät ja oikeat varaosat ovat saatavilla oikeaan aikaan. 

Maskussa on juuri uudistettu myymälätilat. Pienenä perheyrityksenä haluamme ajatella sekä asiakkaan että työntekijän viihtyvyyttä tiloissamme. Merkkikorjaamona meillä on edustusmerkeissämme vahva tuki päämiehiltä sekä huollon puolelle että varaosapuolelle ja esimerkiksi varaosakirjat ovat helposti saatavilla. 

Perehdytämme sinut työhösi, ja autamme sinua onnistumaan työssäsi. Jos olet kokeneempi, tuo meille rohkeasti uusia tuulia ja ajatuksia ja tule kehittämään toimintaamme kanssamme. Hae rohkeasti paikkaa tai kysy paikasta lisää 0400 183 207. 

Työajat pääasiassa klo 8-16 välillä arkisin (vkotyömäärä 37,5 h/vko). Noudatamme Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan TES:a. Jos joustavuus työajoissa on tarpeen, voimme halutessasi sopia työaikapankista. 

Ota rohkeasti yhteyttä tai laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sanna.haukila@atula.fi osoitteeseen 2.4.2023 mennessä. 

Järjestämme haastatteluja mahdollisesti jo ennen hakuajan umpeutumista, joten ota yhteyttä heti.
HUOLTOINSINÖÖRI MERKIKORJAAMOON MASKUUN
Atula Huoltopalvelut Oy on merkkikorjaamo seuraaville merkeille Valtra, Fendt, Sampo Rosenlew, Komatsu, JCB, Case, Japa, Kesla ja Engcon. Huollamme, korjaamme, myymme varaosat ja hoidamme takuuasiat edustamiimme merkkeihin. Toimipisteemme sijaitsevat Maskussa, Vahdolla, Loimaalla ja Huittisissa. 

Haemme Maskun toimipisteelle vakituiseen työsuhteeseen 

HUOLTOINSINÖÖRIÄ 

vastaamaan Case IH traktoreiden sekä JCB agripuolen tuotteiden huoltopalveluista yhtiössämme. Merkkiedustus näihin merkkeihin on juuri tehty, ja tarvitsemme lisävahvistusta porukkaamme palvellaksemme näiden merkkien edustajia yhtä hyvin kuin muitakin merkkejämme. 

Huoltoinsinöörinä vastaat kyseisten merkkien koneiden kausi- ja maahantulohuolloista, korjaus- ja takuutöistä korjaamollamme. Toimit yhteyshenkilönä merkin tekniseen tukeen, osallistut merkin koulutuksiin ja tuot osaamisesi asentajien käyttöön. Työ sisältää sekä korjaamotyötä että toimistotyötä, itsenäistä työtä että tiimityön vetämistä, työtä korjaamolla ja myös kentällä. 

Olet myös asiakkaiden tavoitettavissa ja asiakaspalvelu kuuluu työhösi, vaikka keskitytkin korjaamolla koneisiin ja niiden saamiseksi nopeasti asiakkaalle ajoon. Tulemme rekrytoimaan tiimiisi asentajia, kun saamme yhdessä tämän merkkiedustuksen vauhtiin. 

Toivomme sinulta avointa mieltä ja rohkeutta lähteä rakentamaan uutta ja palvelemaan asiakkaitamme uusissa merkeissä. Tekninen osaaminen ja tuntemus koneista (hydrauliikka, sähköt, voimansiirto jne) ovat eduksesi, samoin ATK taidot. 

Tässä työssä voit menestyä monenlaisella koulutuksella ja /tai kokemuksella, joten hae rohkeasti paikkaa! 

Työajat pääasiassa klo 8-16 välillä arkisin (vkotyömäärä 37,5 h/vko). Noudatamme Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan TES:a. Jos joustavuus työajoissa on tarpeen, voimme sopia työaikapankista. 

Ota rohkeasti yhteyttä tai laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sanna.haukila@atula.fi osoitteeseen 2.4.2023 mennessä. Järjestämme haastatteluja mahdollisesti jo ennen hakuajan umpeutumista, joten ota yhteyttä heti. 

Lisätietoja paikasta 0400 183 207.